ŠTO SE DOGADA KADA TWINFLAMESI IZLAZE S DRUGIM LJUDIMA?

U današnjem postu, želim s vama podijeliti neka čudna iskustva koja će doživjeti Twinflamesi nakon što se svjesno povežu jedan s drugim u ovom životu. Na neki način prepoznajemo vezu ili jedni druge.

Kad se se svjesno odlučuju vratiti različitim oblicima povezanosti duše ili odnosa. Bilo da se radi o odabiru veze s romantičnom srodnom dušom ili nekom drugom obliku ljubavne veze.


S vremena na vrijeme Twin flame odnos može postati jako energetski intenzivan jer u nama izaziva sve duboko ukorijenjene energetske rane, blokove i obrasce, od kojih neki čak i ne dolaze od nas već se pohranjuju i prenose kroz generacije.

No u ovom postu ćemo se usredotočit na ono što možete doživjeti emocionalno i fizički kada izlazite s drugim ljudima nakon što ste se svjesno povezali s blizanačkom dušom u ovom životu.


Dakle, prva stvar koja se obično dogodi s Twinflamesima koji svjesno izaberu izlaziti s drugim ljudima nakon što upoznaju svoju polovicu je osjećaj povlačenja jedne polovice prema drugoj, Ovo je možda i najčešći znak Twinflamesa koji pokušava izlaziti s drugim ljudima.


Energetski žudimo za tim „domom“, jer iako možemo dijeliti stupanj i razinu dubine unutar drugih oblika povezanosti i odnosa, samo naš twinflame dijeli našu identičnu središnju frekvenciju duše, koju ponekad nazivamo kućnom frekvencijom, zbog čega oni tu povezanost osjećaju više nego ikakvu drugu povezanost.

 
Twinflamesi mogu osjetiti ovu kućnu frekvenciju u određenoj mjeri s drugim oblicima veza duše. Dakle, unutar naših „obiteljskih“ duša koje smatramo srodnim dušama, platonski i romantično, možemo osjetiti ovaj sličan osjećaj bliskosti s tim drugim dušama jer imamo sličnu središnju frekvenciju kao te duše.

Međutim, nakon susreta s našim twinflamesom, to je iskustvo koje nadmašuje sve dubine povezanosti koja nam je dostupna u ovom životu, a prije je možda nismo bili svjesni.

Dakle, prije svjesne interakcije s našim twinflamesom u ovom životu,
nećemo imati razvijenu ovu svijest, tj potpunu svijest da ta vrsta dubine uopće postoji i da nam je dostupna.

Istina je da bi se bez te svjesnosti mogli s drugima osjećati mnogo sretnijim, zadovoljnijim ili ispunjenijim bez tolikog osjećaja čežnje za odnosom veće dubine unutar tih drugih veza

jer ne bismo bili potpuno svjesni da ta dubina postoji da se još nismo svjesno povezali s našim twinflamesom.

S druge strane… Ako ste netko kome je suđeno da doživi twinflames u ovom životu (nije nam svima suđeno), a još niste svjesno komunicirali ili upoznali svog twinflamesa u ovom životu, uvijek ćete imati ovaj osjećaj čežnje koji će vas pratiti kroz svaku ljubavnu vezu.

Zapravo, ovo je znak broj 1 da ste netko kome je suđeno u ovom životu da upozna svoju blizanačku dušu ili da ste na twinflames „putu“. Bez obzira s kim ste ili koliko dugo ste zajedno, čak ako se vjenčaš i imaš obitelj s osobom koja ti nije twinflame, čak i ako još nisi upoznao svoj blizanačku dušu, imat ćeš osjećaj da postoji netko.

Nakon svjesnog susreta sa svojom blizanačkom dušom, ne samo da imate onaj osjećaj čežnje koji je cijelo vrijeme bio u vašoj duši nego ste i potvrdili činjenicu da je taj osjećaj koji imate cijeli život pravi i da postoji netko tko apsolutno mijenja život na ovako poseban i dubok način.


Ovo je jedan od izazova za twinflamse koji nastavljaju sa ili nastavljaju tragati za drugim oblicima ljubavnog odnosa jer sada imaju to svjesno znanje, svjesnu potvrdu onoga što su osjetili u svojoj duši, prisutnost ove druge osobe koju osjećaju unutar njihove duše cijeli život i to jako otežava osjećaj potpunog ispunjenja i istinske sreće s nekim drugim oblicima povezanosti duše, a znaju za te dublje osjećaje i identitet svog twinflamesa.

Druga stvar koja će se dogoditi twinflamesima koji traže druge oblike romantične veze ili izlaze s drugim ljudima je da će imati taj uznemirujući osjećaj što „ako“. Imati će stalne bljeskove vizija, sanjarenja, čak i doslovno intenzivne snove noću gdje se povezuju u ovoj alternativnoj vremenskoj liniji sa svojom blizanačkom dušom.


Alternativna vremenska linija ponovnog okupljanja u ovom fizičkom životu gdje su zajedno ili svjesnije komuniciraju ili se povezuju jedni s drugima što može djelovati vrlo uznemirujuće za emocije i energiju.

Imat će te osjećaj kao da ste jednom nogom u dva različita svijeta ili u dva različita vremenska okvira, jer postoji dio vas koji aktivno pokušava krenuti dalje i romantično se povezati s novom osobom, ali tu je i ovaj drugi dio vas, vaša duševna strana, koja živi i prima ove bljeskove vizija vibracijske vremenske crte u kojoj ste na putu do ponovnog ujedinjenja sa svojim twinflamesom,

Zbog čega se možete osjećati energetski i emocionalno kaotično ili nepovezano, što se naposljetku može manifestirati i u vašem fizičkom tijelu.

To nas dovodi do treće stvari koja se može dogoditi blizanačkim dušama koji pokušaju nastaviti dalje ili pokušaju izvući svoju blizanačku dušu iz svog energetskog polja, što je naravno nemoguće jer su blizanačke duše energetski iste i stoga su i energetski uvijek zajedno, uvijek isprepleteni.

U trenutku kada svjesno pokušamo izvući blizanačku dušu iz naše energije, možemo to osjetiti vrlo snažno ispod leđa, kao vrstu fizičkog simptoma. To je povratna vrsta energije od pokušaja da se učini ono što je nemoguće, da se odgurne druga duša koja je zapravo cijelo vrijeme u nama.


Također možemo osjetiti energetski gubitak. Kod nekih to se može očitovati kao da smo stariji i da nam tijelo brže stari, dok s druge strane kada smo više povezani s našom blizanačkom dušom se možemo osjećati mlađe ili vitalnije.

Ono što se još može manifestirati u fizičkom smislu su doživljavanje određenih tajanstvenih bolova ili bolesti u našem tijelu u trenutku pokušavanja izvlačenja naše blizanačke duše iz naše energije ili odgurivanja od nje jer se tako zapravo pokušavamo odgurnuti protiv naše vlastite duše, koja stvara ovu nepovezanu vrstu osjećaja i energije u nama.


Sve nas to može dovesti do općenitog osjećaja energetske iscrpljenosti. Naravno da je normalno kroz Twinflame putovanje i buđenje, da naša blizanačka duša potiče u nama da s vremena na vrijeme osjetimo varijacije u našim energetskim razinama, ali posebno ćemo osjetiti padove naše energije kada se pokušavamo povezati s drugim ljudima romantično tijekom vremena, što se također može pokazati kao gubitak kreativne energije.

Dakle, mogli bismo se naći blokirani u potpunom pristupu vlastitoj kreativnoj snazi ​​ili vlastitoj unutarnjoj intuiciji, unutarnjem glasu, kada se pokušamo odvojiti od svoje blizanačke duše i romantično se povezati s nekim drugim.


To odbacivanje je odbacivanje sebe. Mi možda vjerujemo da se suprotstavljamo našoj Blizanačkoj duši, ali u tom procesu zapravo se suprotstavljamo svojoj duši, svom vlastitom srcu i željama duše za sebe, svom životu i pravom putu.

Još jedna stvar koja se obično događa kada se blizanačke duše pokušaju povezati ili izlaziti s drugim ljudima je to da bi moglo doći do problema u komunikaciji unutar tih novih odnosa ili veza, kojeg nije bilo u prošlosti.

Komunikacija blizanačkih duša funkcionira potpuno drugačije. Zapravo, većina komunikacije s našim twinflamesom je potpuno neverbalna. I ne govorim samo o fizičkom govoru tijela i riječima, već o neverbalnoj komunikaciji u obliku energetskog prijenosa. Dakle s našim blizanačkim dušama mi komuniciramo pretežno izvan govora tijela i riječi.

Čak i u trenucima kada su energije intenzivne ili kad smo triggerani u egu, postoji ovaj prijenos energije između twinflamesa  bez napora koji se neprekidno događa što dovodi do prirodnog međusobnog razumijevanja i poznavanja što čini komunikaciju neobično jednostavnom i nepotrebnom.


Kad se prisjetimo drugih oblika povezanosti s drugim ljudima, čak i s našim srodnim dušama (koji nisu isto kao i twinflame), smatramo da je komunikacija ponekad opterećujuća.

Zapravo, mogli bismo se osjećati kao da nam je dosadno samo pokušavati koristiti riječi za razgovor s ovom osobom, što zvuči tako čudno, ali nešto s čim znam da će se mnogi od vas moći poistovjetiti.

Kao da jednostavno više nemaš volje ulagati vrstu sile i napora u svoje riječi, komunikaciju unutar drugih oblika povezanosti. Romantično gledano, iza naših riječi, načina na koji govorimo, onoga što govorimo, obično postoji proračunata priroda kako pričamo, što govorimo koja dolazi iz namjere da se na nekoga ostavi pravi dojam ili da se kaže prava stvar i da se s nekim povežete na pravi način.

A to sve već prirodno imamo s našom blizanačkom dušom, iako nas ponekad naš ego može natjerati da pokušamo učiniti ovu istu vrstu proračunatog razmišljanja u komunikaciji s našim twinflamsom.


Srž twinflame komunikacije je tako jednostavna. Postoji to zajedničko razumijevanje koje potpuno nadilazi riječi i ne postoji u istom stupnju i drugim oblicima povezanosti što me navodi na sljedeću stvar koja se ponekad događa Twinflamsima kada pokušavaju izlaziti s drugim ljudima, a to je da se s vremenom užasno dosađuju u tim drugim odnosima.

 
Čudna riječ za opisati, ali pokušavaju se povezati s drugim ljudima ili izlaziti s drugim ljudima, ali na razini duše postoji ta jedna vrsta uzbudljive ekspanzije koja se odvija s vašom twinflame vezom i kroz nju.


To doista uzrokuje da je veza s našim blizancem tako višestrana jer obuhvaća sva područja naše životne svrhe, životnog puta, osobnog rasta i razvoja. Ponekad se naš ego može bojati te ekspanzije ili se možete osjećati triggeranim ilipotaknuti romantične nostalgije za prošlim vezama, možda čak i vezama s ljudima prije nego što smo bili na ovom twinflame putovanju.


Sjetite se kako je ta veza bila topla, laka i tako poznata jer je nekako gledate kroz ružičaste naočale jer uvijek težimo sagledati prošlost te onda kada se pokušamo vratiti tim starim oblicima odnosa / istim ljudima s kojima ste bili povezani prije nego što ste krenuli svjesnim twinflames putem, otkrit će te da je taj odnos, iako je siguran i poznat te postoji toplina i bliskost između vas i te osobe, da u isto vrijeme nema ni približno toliki potencijal za rast, širenje i za onaj uzbudljiv osjećaj povezivanja s drugom dušom koji oduzima dah na svim razinama / slojevima vašeg bića.


Što se naposljetku registrirate kao osjećaj dosade ili nezainteresiranosti za ove druge, usprkos svim navedenim čimbenicima, bez obzira na određenu razinu privlačnosti koja bi mogla postojati između vas i te druge osobe.

…Onda za finale svega otkrijete da više ne osjećate privlačnost prema tim drugim ljudima na isti način. Čini se da jednostavno ne možete osjećati istu fizičku, emocionalnu, mentalnu kemija i privlačnost s ovim drugima, čak i ako ste u prošlosti osjećali privlačnost prema njima, a to je zbog načina na koji vas twinflames energetski aktivira nakon susreta. Taj susret često ima učinak da vas tako zaslijepi, energetski povuče sebi, prekida veze i vezanost te privlačnost prema bilo kojoj drugoj duši ili ljudskom biću unutar bilo kojeg drugog oblika odnosa ili veze.

I to ne znači da blizanačke duše nikada ne mogu osjetiti privlačnost prema drugim ljudima. Samo želim reći da je mnogo teže održati istu razinu dosljedne privlačnosti s drugom dušom nakon aktiviranja na ovaj način.

Sada, ako ste netko tko se poistovjećuje s bilo kojim od ovih znakova, osjećaja ili iskustava, jasno vam je da je život drugačiji i da je twinflames putovanje stvarno intenzivno, često jako zahtjevno.

Desi se da u određenim trenucima možda razmišljate ili pokušavate nastaviti s drugim romantičnim vezama što je u potpunosti vaša slobodna volja. I apsolutno ne pokušavam uvjeriti ili razuvjeriti nekoga u ono što bi trebao raditi.


Svaki odnos služi svrsi i ima svoju vrijednost. Stoga uvijek preporučujem slušanje vlastite intuicije iznad svega jer svi imamo jedinstvene namjere duše.

No važno je da se ne čudimo i budemo svjesni kada osjetimo i doživimo navedena neugodna iskustva pokušavajući se povezati s drugim dušama ili pokušavajući se oduprijeti blizanačkoj duši, jer ono što stvarno osjećamo je poziv naše duše prema dubljim razinama predaje koja je istinsko predavanje božanskom i najvišem putu – tako kažu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.