11 ZNAKOVA DA STE PRONAŠLI BLIZANAČKU DUŠU (TWINFLAMES)

Nisam dugo o ovoj temi….

Da ponovimo…


Što su blizanačke duše (twin flames)?


To su dvije polovice jedne duše.

Neuvjetovana ljubav.

Božji spoj koji zaista nitko ne može razdvojiti u duhovnom smislu, a u fizičkom često mogu i uspiju.

To je vaš krajnji duhovni partner s kojim dijelite DNK svoje duše.

Vaša jedina prava ljubav. Vaša polovica.

Srodnih i karmičkih duša ima puno, ali twin flame je samo jedan. Ne kažem ja da se vi ne možete zaljubiti i da vas netko drugi ne može privući, ali uvijek ćete znati gdje vam je sjedište srca.


Twin flamesi su u vječnoj potrazi za svojom drugom polovicom iako se svjesno možda ne traže. Malo je teže za shvatiti, ali duše se prirodno pronađu i traže iako um možda to ne radi.

Romeo i Julija su blizanačke duše. Nemoguća ljubav koja ipak preživljava kroz vjekove i sve živote.


Kada sretnete svoju, vi ćete jednostavno znati da je to to, a ako ćete se ipak malo dvoumiti, nebo će vam poslati i više nego dovoljno znakova da je.


Twin flamesa vam je za sreću samo dovoljno gledati i za to vam također neće cijeli život biti dovoljan.

Twin flames je razlog zašto s nikim drugim ne uspijeva iako želite da uspije, nitko nema to što vi imate unutra osim vaše druge polovice.

Nitko drugi nije sposoban biti to što vaš Twin flames je, nisu oni krivi… i njihova druga polovica isto njih negdje čeka kao što vi potajno ili javno čekate svoju.

11 znakova da ste upoznali svoju blizanačku dušu:


Upotpunjujete jedno drugo


Nije da vam treba netko drugi da bi vašem životu dao smisao,
ali blizanačka duša je druga polovica vaše duše koja vam jedino može donijeti potpunu sreću i krajnje zadovoljstvo. Ako ste emotivni i impulzivni, vaš blizanačka duša će biti strpljiva i zatvorena. Vas dvoje niste namijenjeni da budete isti, već da se slažete kao slagalica te postignete savršenu ravnotežu u životu.

Činite jedno drugo boljim u najboljem scenariju


Vaša Blizanačka duša može i ima izuzetno pozitivan ili negativan učinak na vas.
Oni će iz vas izvući ono najbolje, a moći će također izvući i ono najgore – ono gdje najviše boli i voli. Njihova će vas prisutnost potaknuti da se više potrudite oko sebe i ostvarite u svim sferama svog života.


Oni će učiniti da se osjećate obogaćeno, ispunjeno i dovoljno samouvjereno da dosegnete nebo s njima uz sebe. S njima, osjetit ćete da nema prevelikog podviga za postići. Često blizanačke duše nisu zajedno i zbog toga također ćete se osjećati osiromašeno, neispunjeno i nesamouvjereno bez njih i bez njih će biti sve teže. Uvijek ćete imati feeling kao da Vam nešto (netko) nedostaje u životu, a kad ćete imati sretne trenutke bez njih: Imat ćete želju da su i oni tamo s vama da podijelite svoju sreću s njima. S nijednom drugom osobom nikad nećete moći osjećati da je to ono pravo jer ste vi svoje pravo našli.

Prepoznavanje prilikom gledanja u oči


Kada prvi put sretnete svoju blizanačku dušu i duboko joj pogledate u oči, dobit ćete neobičan osjećaj bliskosti. Oboje ćete osjećati da se poznajete od početka vremena.
Možda ćete čak imati jeziv osjećaj deja vu, kao da su vam se putevi prije ukrstili.
Počet ćete vjerovati da ste bili zajedno u nekoliko prošlih života. Čak i ako ste ih nedavno upoznali, osjećat ćete se kao da ste zaljubljeni u njih cijeli život.


Razumijete se bolje od svih ostalih


Ako su oni vaš twin flame, vas dvoje ćete se razumjeti na jednoj razini samo koju vi zajedno možete doseći. Znat ćete točno što misli i osjećati ćete što osjeća iako vam možda nikada ne iskaže svoje osjećaje i ne kaže što zapravo misli.
Te se duše poznaju i razumiju na vrlo dubokoj razini duše. Ovdje Twinflame ne mora biti s vama dugo vremena da bi razumio vaše strahove, težnje, slabosti i talente. Ne mora biti s vama uopće, dovoljno je da vas pogleda i zna. Niti vi s njima. Nikada se nećete morati mučiti da objasnite svoje osjećaje i misli dok ste jedno drugom u prisutnosti.


Rastete zajedno


Nije samo fizička privlačnost ono što vas privlači.
Oni se jako stimuliraju i psihički. Uvijek ćete težiti boljem, kao da će te imati poticaj za ono što radite. Bez obzira na to koliko ste različiti, uvijek će vas zanimati što onaj drugi radi, što ima kod njih i s velikim zanimanjem slušati sve dostupne informacije o vašem Twinflamesu. Općenito sve u vezi vaše osobe vas zanima.Štitite se, podržavate i branite


Blizanačke duše će uvijek stajati u međusobnoj obrani i uvijek će jedno drugome čuvati leđa od drugih, iako to možda neće pokazati na van. Kad god se dogodi situacija gdje treba jedno drugo podržati, vi ste prvi koji ćete to napraviti i nikada vam neće biti drago da vašu polovicu netko omalovažava ili išta slično te vam neće biti smiješno ako će ju netko ismijavati, jer ćete imati osjećaj kao da to netko upravo radi vama. Osjećate se kao jedno.


Sinkronizacija


Vaš twinflame će vam vratiti vaše mračne osobine i otrovne navike.
Vas dvoje ćete prisiliti jedno drugo da sagledate svoje strahove i nesigurnosti i pobijedite svoje demone ili će ih vam pomoći prizvati ih. To su dva polariteta – gledajte na taj odnos kao magnet.
Podsjećat ćete jedno drugo na svoje mane i nedostatke oponašanjem samih navika.
Ovo bi mogla biti intenzivna, ali prijeko potrebna prekretnica na vašem putovanju, duhovnoj evoluciji. Da ne zaboravimo koliko sličnosti jedno s drugim će te imati: u životu i u raznim situacijama. Koliko puta ćete ju sresti taman kada mislite na nju ili koliko puta ćete osjećati da ćete ju sresti baš taj dan i stvarno ju sretnete. Primjer: U isto vrijeme dolazite na kavu na isto mjesto, ti s jedne strane, on s druge, a niste se prije toga vidjeli mjesecima.


Razne emocije, ali core (ljubav) ostaje


Twinflame putovanje je intenzivno, zabavno, avanturističko, obogaćujuće i sve samo ne dosadno.
Jednom kada upoznate svoju blizanačku dušu i ona bude dio vašeg svakodnevnog života, više nikada nećete imati dosadan trenutak u životu, to vrijedi ako su oni prisutni u vašem životu, a ako nisu sve će vam biti u pola zanimljivo i zabavno. Ako nemate sreće da je u vašem životu, pratit će vas stalan osjećaj usamljenosti.
Twin flame nažalost nije glatko putovanje samo uz sreću i smijeh. Proći ćete kroz vrlo visoke i vrlo niske trenutke.
Vas dvoje biste mogli jedno drugom izazvati nesigurnost, bol i očaj također. Borbu, čak i razlaz na neko vrijeme, a možda i do sljedećeg života.
No, blizanački plamenovi ostavljaju dubok trag u životima jedno drugoga i praktički je nemoguće odustati od ljubavi blizanačke duše, koliko god se trudili, ni s jednom drugom dušom ne može biti takav krajnji osjećaj ljubavi.


Opraštanje bez obzira na to koliko se svađaju i koliko se međusobno povrijeđuju, blizanačke duše će uvijek jedno drugome oprostiti
Toliko dobro poznaju jedno drugo da im postaje lako shvatiti zašto se ponašaju tako kako se ponašaju.
Možete vidjeti koliko je žao onom drugom nakon što je rekao ili učinio nešto da bi drugoga povrijedio.
Blizanačke duše nikada jedno drugo ne uzimaju zdravo za gotovo i uvijek daju sve od sebe kako bi se odužili partneru. Oni se osjećaju loše ako povrijede drugog. Koliko god mislili da je drugi to zaslužio, njima bude žao na kraju.

Snovi su kao stvarnost

Ako niste zajedno u ovom svijetu….

Desi se koji put da vam dođu u drugi svijet (san) s namjerom. Namjerom da vam iskažu ono što ne mogu u realnom svijetu. Dođu vam samo da vas zagrle ili da provode vrijeme s vama. Ti snovi su kao dogovoreni sastanak. I urežu vam se ti osjećaji i događaji. Ujutro se osjećate predivno i tužno što ste se probudili. Možda i oni vas istu noć sanjaju. A možda je to sve ipak u vašoj glavi. Neki puta su ti snovi toliko realni da kao da znate da su i oni vas isto sanjali, kao da ste oboje u istom snu prisutni. Sastanak u drugom svijetu. Ti snovi su dragocjeni i onda se molite za ponovni sastanak i sljedeću noć i svaku noć, ali to se uglavnom ne dogodi.


Nije vam suđeno


Ne uspijevaju svi pod pritiskom intenzivnih emocionalnih uspona i padova te najgorih okolnosti. Ponekad nisu spremni za sveobuhvatnu aferu koja potencijalno može transformirati njihove duše.
Možda im je suđeno da se ponovno povežu i pokušaju ponovno u drugom životu. Ali jedno je sigurno, vrijednost prave ljubavi shvate tek nakon što je izgube…. Ali zapamtite da ne možete izgubiti ono što je vaše. Ljubav traje i ostaje.


Koje je vaše mišljenje o twin flamesu?


Vjerujete li da svatko od nas ima onog nekog samo jednog posebnog?

Jeste li pronašli svoju drugu pravu polovicu duše?


Ono što Vam mogu reći sa sigurnošću da ćete znati ako ste ju pronašli jer se ona nikad ne zaboravlja i ne prestaje voljeti ❤

Ako nemate sreće i niste sa svojom blizanačkom dušom, možda vas utješi činjenica da i ona vas voli zauvijek… bez obzira na sve.

Izvori: dubina srca i duše

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.