Veliko buđenje

U nastavku pročitajte drugačiji tekst nego što ste navikli, a radi se o putovanju u druge dimenzije…

Doima mi se da dolazi upravo do toga da energija ljubavi ili straha koju šaljemo u svemir reflektira i podešava naše ekspresije prema ljubavnim frekvencijama kao što je empatija, suosjećanje, osobni rast do afirmacije i naše super blažene prirode u nama ili se s druge strane nalazimo u tjeskobi, strahu i apokaliptičnom – armagedonskom završetku?

Izbor je dvosmjeran.

Upravo ti ćeš biti odrednica za sebe i svoje najmilije u ishodu, to je sigurno. Ovo je veoma bitna alkemija koja zauzima trenutno mjesto. Ono što se događa u realnoj situaciji, savršen je odraz svega onoga što se događa unutar nas.

Prepreka za ljudsku dušu, poteškoće na spiritualnom levelu i već smo pobijedili ovaj rat, ali bitka se ostaje voditi u svakome od nas. Prepoznajete li ovo događanje unutar sebe i razmišljate li o tome s kojima ćete se frekvencijama identificirati?

Imajte na umu da je status quo samo napravio stotine i stotine godina prijevara te bilijuni duša koje su ikada se obvezale na svoje pravo i istinito svijetlo dolaze na vidjelo jer su bile primorane predati se neumornoj iskri u polju.

Sva kolektivno poslana energija je zabilježena negdje u atmosferi i ona ima veliki utjecaj jer svijet kojeg poznajemo nije više isti.

Suočavamo se s potrebom da svatko od nas shvati da smo u snu. Razvijeno svjesnost zna da smo živjeli u tako lažnoj konstrukciji, baziranoj na krvi i kulticizmu, na ratu, bolesti, baziranoj na žetvi nevinih i generaciji odvratne ekonomije.

Znate da je to istina… Vrag je zamislio da ta igra nastavi do zauvijek.

Ali neće, ne bi smjela i ne smije!

Milost Boga jedino vlada na kraju naših posljednjih dana, ali naši posljednji dani nisu Amragedonov scenarij nego nešto esencijalno ili drugačije.

On je tu onaj pred kime vaše maske padaju.

Hoće li trenutna apokalipsa biti kratkoročna i trajati 21 dan ili će biti dugotrajna i trajati 3 godine, tko to zna?

Kolektivno razmišljanje i sanjarenje upravlja cijelim ishodom situacije. Ono što ja vidim izvan poznatog je blaženi vrhunac vala koji udara ljudsku vrstu.

Vidim hiperdimenzionalne vibracionalno kodirajuće svijetlo koje ima impakt na naš solarni sistem i našu planetu te na svako biće na ovoj planeti jer smo svi pod utjecajem i efektom tog fantomskog događaja koje će nas prosvijetliti i proljepšati iznutra ako mu dopustimo.

Promijenit će stanice i orbitu unutar svakog od nas. Imigriramo se u besmrtno poboljšanje. Opušteno i ugodno se smjestite prijatelji moji i uživajte u blaženom slijetanju u novu dimenziju.

Samo ako odaberete put visokih vibracija dobit ćete hiperekstenziju vaše duše pa budite spremni uzeti pauzu od novca, boli i straha te svoj ovoj lažnosti u matrici.

Ne dopustite da ovaj proces samoidentifikacije u vašem domu bude samo o tome da završi.

Sve bitno je nematerijalno, znamo što je ono što je važno i iznad svega. Iskoristimo ovu priliku da se rekonektiramo i zapravo uskočimo u sreću, blaženstvo i zadovoljstvo u našu vječnu sposobnost i pravo da volimo te da budemo voljeni.

Inspiraciju za ovaj tekst sam dobila zahvaljujući ovom videu:

Naslovna fotografija:  Daiga Ellaby /Unsplash

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.