Putovanje u više sfere: Uvod u Blizanačke duše (Twin flame)

“Blizanačke duše imaju trenutnu, instinktivnu i nesumnjivo intenzivnu vezu. Čim se sretnu, osjete neodoljiv i poznati „kućni“ osjećaj, kao da se poznaju već od ranije. “

Što je Twin Flame?

Ponekad se raspravlja o terminima „zrcalna duša“ ili „povezanost duše“, blizanačka duša je druga polovica vaše duše. Teoretizira se da se duša može podijeliti na dvije osobe nakon uspona na visoku frekvenciju. Nakon toga, duša ulazi u dva različita tijela.

Nick Fewings /Unsplash

4 Najvažnija elementa blizanačkih duša:

1) Duboka emocionalna veza – Usklađivanjem sa srčanim centrom, epicentarom poznavanja, razmišljanja i osjećaja blizanačke duše mogu primiti i slati međusobnu ljubav i sigurnost kroz konekciju. Istraživanja na Institutu za srčani razvoj podržavaju ove nalaze temeljene na istraživanjima koja uključuju povezanost majke i djeteta. Jednostavno približavanje svojoj bebi može navesti moždane valove majke da se sinkroniziraju s otkucajima djetetovog srca, što ju zauzvrat čini pažljivijom za elektromagnetske vibracije koje emitira iz djeteta. Spoj blizanačkih duša može doživjeti istu vrstu razmjene energije, a u nekim su slučajevima i međusobno energično ogledalo. Taj odraz njihovih nedostataka ili mana može u početku biti negativan, ali je u stvari duboko pozitivan i može dovesti do nekih važnih otkrića i iscjeljenja.

Otkriti će da mogu voljeti dublje i jače nego što su prije mislili da je moguće. Ranjivost koja je prisutna u takvoj vezi zahtijeva hrabrost jer skrivene emocije ili neizliječene rane mogu izaći na vidjelo prije nego što započne pravo izlječenje.

Jednom kada se teško obavi i kad se učvrsti duboka emocionalna veza, blizanačke duše počet će doživljavati oblik čiste ljubavi.

2) Mentalna konekcija – Vjerujem da se blizanačke duše ponekad mogu osjećati kao da su jedine dvije osobe u svemiru, njihova veza toliko duboko prodire, a njihovi razgovori mogu postati toliko intenzivni i električno nabijeni kad se povežu da bi sve ostalo moglo propasti.

Istinsko zanimanje jedno za drugo i zajednička strast doprinijet će dubokom mentalno stimulativnom odnosu u kojem se njihove vibracije međusobno poravnavaju i podižu.

Alternativno, mogu se činiti suprotnima.

U ovom slučaju, plameni blizanci mogu imati nadopunjujuće setove vještina i talente koji se savršeno kombiniraju kako bi im dali snage, hrabrosti i samopouzdanja da postignu ravnotežu i iskoriste svoje poboljšane sposobnosti za ostvarenje svojih ciljeva i ostvarenje svojih snova.

3) Fizička privlačnost – Već pri prvim susretima blizanačke duše shvatit će da isijavaju energiju istom frekvencijom što uzrokuje ne samo snažnu fizičku privlačnost, već i osjećaj jedinstva. Ovo je najveća fizička privlačnost čija seksualna energija ide izvan fizičkog kontakta.

Koliko razumijem, energija kundalini, pohranjena u podnožju kralježnice, može se osloboditi kad se uspostavi veza, ta energija buđenja može uzrokovati da blizanačke duše vide sebe u novom svjetlu i počinju biti svjesniji svojih mana i vrlina.

Ova duboko svjesnost i ispitivanje duša može dovesti do toga da se ovi partneri razdvoje dok izvršavaju svoj rad na duši.

Sama fizička privlačnost nije dovoljna da bi se definirao Twin flame odnos, mora postojati razmjena energije i blažena svijest o prisutnosti. Odnos blizanačkih duša odnosi se na poštovanje.

4) Duhovna povezanost – urođena sposobnost osjećaja međusobnih emocija ili raspoloženja, čak i ako ste kilometrima udaljeni. To je sveta pojava i često rezultira bezuvjetnom ljubavlju. Ova rijetka emocionalna, mentalna, fizička i duhovna povezanost može se dogoditi samo kad svaki partner uzdigne i izliječi svoje osobne demone nježnošću i suosjećanjem i tada se u potpunosti prepusti njihovoj zajednici. Taj proces nije bez boli;

 Kelly Sikkema /Unsplash

Razlika Twin Flame (blizanačkih duša) i Soul Mate (srodnih duša):

Viša svrha Soulmate odnosa je rast i evolucija vlastite svijesti, dok viša svrha Twin Flames-a je stvaranje veće vibracije i svijesti za cijeli planet zajedničkim usponom.

U suštini, odnosi sa srodnom dušom pomažu nam podići vlastitu svijest, dok odnosi Twin Flamea imaju učinak podizanja svijesti za cijeli planet.

Svi imaju Soulmate, ali nemaju svi Twin Flame.

Navodno postoji 7 Twin flame stadija:

1. Potraga

2. Buđenje

3. Test

4. Kriza

5.  Bježanje i lovljenje

6. Predaja

7. Ujedinjenje

Pisat ću vam malo više o ovim fazama u drugom postu.

Odnosi sa srodnom dušom:

 • Osjećam se sudbinski ili „suđeno“ na neki način
 • Veza ne treba biti romantična, iako može biti
 • Postoji snažna veza koja se može mijenjati ili fluktuirati u intenzitetu
 • Često se postavljaju izazovi da biste se promijenili ili promijenili stvari u svom životu
 • Veza donosi snažnu životnu lekciju ili promjenu na vašem životnom putu
 • Veza može otkriti i osloboditi vas prošlih bolova, boli i trauma, tako da može doći do ozdravljenja
 • Može postojati jaka veza iz prošlog života
 • Veza može ne potrajati ili se može doimati drugačije nakon što je lekcija naučena
 • Veza vam pomaže da se probudite na viši nivo svijesti ili duhovnosti

Odnosi s blizanačkom dušom:

 • Osjećam se sudbinski ili „suđeno“ na neki način
 • Veza ne treba biti romantična, ali često postoji veza koja se osjeća na svim razinama
 • Postoji snažna veza koja se osjeća stalnom i stabilnom
 • Postoje izazovi, ali oni su više o vama nego o drugom
 • Ta veza stvara želju da se udružimo u cilju stvaranja
 • Veza vas gotovo prisiljava da reagirate ljubavlju kao načinom da zajedno preživite
 • Može postojati jaka veza prošloga života zajedno i ako je visoko napredna, može se osjećati kao da je to vaš posljednji životni vijek na zemlji
 • Bez obzira jeste li romantično uključeni ili ne, uvijek ćete osjećati snažnu povezanost s tom osobom, ali nije vam potrebno da budete jedno oko drugo da biste iskusili vezu
 • Ta veza pomaže da se pripremite za uspon u drugu dimenziju i pomaže vam usaditi višu svijest za cijelu planetu
Tim Mossholder / Unsplash

Najčešći znakovi Blizanačkih duša su sljedeći:

 • Intuitivno znate što druga osoba radi, osjeća ili razmišlja ili o čemu razmišlja. Osim toga, otkrili ste da mogu oni također mogu iste stvari i s vama.
 • Dijeljenje mnogih istih interesa, vrijednosti, hobija i sklonosti. Na primjer, vaš blizanačka duša  vjerojatno ima puno knjiga u vašem omiljenom žanru. Slično tome, vjerojatno gravitirate i istoj hrani.
 • Često istovremeno imate iste misli ili osjećaje, čak i ako ste na različitim mjestima. Kada ste zajedno to može rezultirati time da kažete istu stvar gotovo u istom trenutku.
 • Osjećate snažnu silu za fizičkim prisustvom bilo u romantičnom ili platonskom okruženju.
 • Imate iste snove noću i često se pojavljujete ​​u snovima jedno drugih. Ponekad se vaši snovi preklapaju samo u temi, ali osnovna poruka i osjećaj bit će slični.
 • Osjećate se kao da možete lako komunicirati bez da govorite naglas. Jednostavan pogled često će biti dovoljan da vam kaže što vaš twin flame misli o tome što se događa oko vas.
 • Razumijevanje složenih ili skrivenih dijelova jedan drugog. To može biti neugodno i suprotno, ali može biti i duboko oslobađajuće i potvrđujuće.
 • Dijeljenje istih ranjivosti i slabosti. Možda ćete vidjeti neke stare greške u vašoj blizanačkoj duši ili su neke od vaših današnjih poteškoća istaknute načinom na koji se ta osoba ponaša.
 • Osjećaj kao da je sigurno i prirodno biti svoje autentično ja oko ove osobe.

Ako imate blizanačku dušu, osuđeni ste da tu osobu upoznate u nekom trenutku svog životnog puta. Vas dvoje ćete se privući poput magneta! Znat ćete kada se povežete s tom osobom jer ćete odmah osjetiti osjećaj prepoznavanja. Mnogi opisuju neobičan osjećaj da su već poznavali svoju blizanačku dušu cijeli život. Kada naiđete na osobu koja nosi drugu polovicu vaše energije, ona može stvoriti dubok osjećaj cjelovitosti.

Vaš će odnos biti prirodno izuzetno intenzivan jer su blizanačke duše i ogledalo jedno drugom. Ova osoba vam neće pružiti samo osjećaj cjelovitosti; oni će uzdići i vaše samospoznaje, uključujući znanje o vašim manama. Zbog toga postoji potencijal za sukob, ali i sreću. Budite sigurni da je moguće imati sretan, zdrav odnos sa svojom blizanačkom dušom. Međutim, to je moguće samo ako možete naučiti voljeti sebe, budući da je vaša blizanačka duša dio vas. Ta ljubav mora biti iskrena i bezuvjetna! U suprotnom, dio vas će uvijek odbijati drugu polovicu.

17 Dodatnih znakova po kojima će te prepoznati Twin flame konekciju:

1) Uvijek ste zajedno.

Bez obzira gdje se nalazite na planeti, znate da ste zajedno, čak i ako ste odvojeno.

2) Razmišljate drugačije kad ste s njima.

Vaš odnos dovodi u pitanje sve ono u što ste prije vjerovali, a svjesni ste toga. Tražite nove načine da radite stvari, prilazite životu i volite jedni druge.

3) Blizanačke duše dolaze i odlaze jedno drugome u život.

Vaše razlike vas zbližavaju, ali i razdvajaju. Možda ste u životu i izvan jednog drugog, ali duboko u sebi znate da biste trebali biti s ovom osobom.

4) Osjećate se kao da je sve u redu sa svijetom kada ste zajedno.

Bez obzira na to što se događa, blizanačke duše znaju da je odnos vrijedan ulaganja energije. Zajedno ste bolji nego kad ste odvojeni.

5) Velik broj znakova.

Nebo će vam samo od sebe pokazati i donijeti toliki broj znakova da će te početi misliti da ste prolupali. Zatražite potvrdu od neba ako sumnjate da je netko vaš Twin flame i uvjeravam vas da će te ju dobiti.

6) Zbog njih mijenjate svoj život.

Ne shvaćajući to, postajete drugačija osoba. Energija koju stvarate kada ste zajedno mijenja vas oboje.

7) Doživljavate krajnosti

Budući da je vaš odnos izgrađen na ekstremima, možete očekivati ​​trenutke uspona i padova. Puno više od većine parova. Vaša je ljubav žestoka i može drastično promijeniti vaše raspoloženje, emocije i sposobnost za racionalnost.

Ljubav je slijepa, luda i jaka – sve ove stvari doživjet ćete s Twin Flameom.

8) Odmah se povezujete.

Čak i ako ste se tek upoznali, osjećate se kao da se poznajete godinama. Sve su vam priče slične, a vjerojatno ste i ranije bili na istom mjestu, a da to niste ni shvatili. Stvarno se osjeća kao da je sudbina na vašoj strani.

9) Osjećate kao da vas nešto spaja.

Bez obzira na to koliko se ljutite jedno na drugo ili koliko god razbijate i bježite od ove povezanosti, nešto vas ponovno zbližava. Kao da Božanski svemir ima plan – ili barem se tako osjeća.

10) Blizanačke duše više su od prijatelja, ljubavnika i suputnika.

Povezani ste na dubljem nivou od i jednog drugog odnosa. Ponekad je povezanost toliko intenzivna

Ljudi ne razumiju vaš odnos kao vi. Drugim riječima, najbolji ste prijatelji ako vam treba osoba na koju se možete osloniti.

11) Nađete se u njihovoj blizini.

Bez da to shvatite, doći ćete do kafića u kojem će sjediti vaša blizanačka duša ili će te ugledati njihovo lice kao da vas je prizvalo.

Doći ćete na istu zabavu i saznati da imate zajedničke prijatelje, poznanike. Uvijek su u blizini. Uvijek vas povezuju znakovi.

12) Osjećate se povezano s njima.

Znate da vas razumiju i vi njih. To je važno u bilo kojem odnosu, ali tako se često ljudi ne razumiju. Blizanačke duše imaju to razumijevanje.

14) Imate jako teška vremena kroz vaš zajednički put

Koliko god loše bilo vi ostajete tu jedno za drugo. Razmotrit ćete svaki detalj ovog odnosa.

Kad ste zajedno, sve je dobro – čak i loše. Ovo je odnos koji je nalik hodanju kroz trnje.

15) Doživljavate duhovnu sreću.

Osjećate se cjelovito kad ste blizu njih, osjećate se jako uzbuđeno prilikom svakog susreta s njima

16) Imate sposobnost dovršavanja rečenice jedno drugome.

Toliko dobro razumijete svoje osobnosti da točno znate što će reći i kako će se ponijeti u društvenim situacijama.

17) Nitko od vas nije toliko ljubomoran da taj osjećaj može nadvladati osjećaj ljubavi.

 Ryan Holloway / Unsplash

Sve je u redu jer ništa neće uništiti nevjerojatnu vezu koju dijelite.

Ovakav tip odnosa je samo onakav kakav možete vidjeti u sapunicama. 350 epizoda odvojeni, svi rade protiv njih, misle da su brat i sestra u nekom periodu, imaju druge suputnike, moraju se osloboditi svih loše namjernih ljudi i prepreka kako bi mogli biti zajedno… i u zadnjoj epizodi tek završe sretni pred oltarom zajedno kad su prošli sve prepreke i okolnosti koje im je život donio.

Najveći znak po kojem će te prepoznati svoju blizanačku dušu bit će nevjerojatna sličnost u nekim događajima koji kao da se preklapaju s vašima.

Love risks everything and ask for nothing. Rumi

Tekst preuzet i preveden s ovih stranica: https://www.thelawofattraction.com/twin-flames/ , https://hackspirit.com/18-signs-twin-flame-relationship/, www.foreverconscious.com

Naslovna fotografija: Gabby Orcutt / Unsplash

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.