Inspiracija je pola umjetnosti :)

Ljudi se mijenjaju kroz godine, kako stare, skupljaju iskustva i ostalo. Prije mi ne bi na pamet palo pisati svoj blog, sada već drugačije razmišljam.

Unsplash\Bluehouse Skis

Zašto? Zato što sam se dobro informirala i samo mogu imati benefita od toga, a i uostalom, zašto ne ostaviti neki trag sebe kad nam je omogućeno?

Ujedno, pisanje o onom što želim mi je i ispušni ventil.

Zašto ostavljati drugim ljudima prostor za razmišljanje o vama i nagađanja kad ga vi itekako možete popuniti svojim znanjem najbolje što možete i potom si stvoriti pregršt novih zanimljivih kontakata i poslovnih prilika?

Unsplash/Mathew Schwartz

Svrha moje stranice je educiranje, informiranje i dijeljenje nekih osobnih stajališta te razmišljanja.

Znači bez muljanja i uljepšavanja nego baš onako kako zaista je. Također ovdje u ovoj kategoriji ću ostaviti svoju subjektivnost, što znači da će te pročitati stvari koje izlaze direktno iz mojeg srca i duše.

Pojedini će se smijati, ostali će uživati u čitanju, a neki će izvući pouke, informacije i znanje iz naše kategorije “Direktno” jer svako je iskustvo korisno zar ne?

Tko sam ja? Djevojka, 25 godina – živim u glavnom gradu Hrvatske. Po struci sam specijalist marketinga i komunikacije te “friško” posjedujem diplomu.

Kategorija direktno je jedina kategorija na stranici koja bi mogla izazvati intenzivnije emocije nego ostale kategorije.

Unsplash/Joseph Gruenthal

Dijeliti pojedinosti iz svojeg privatnog života drugim ljudima je izrazito teško, tako da je za mene veliki izazov, ako ne i najveći do sad s obzirom na moju introvertiranost.

Veliki sam protivnik osmišljenog načina života jer nam uvelike otežava da osvijestimo i budemo ono što zapravo jesmo. Svaki čovjek bi trebao biti i raditi ono što želi dok s time ne povrjeđuje ostale.

Oglasi

Nadam se da će vam ovo putovanje sa mnom biti zanimljivo, a ujedno i korisno.

Unsplash\Boudhayan Bardhan

Veliki sam ljubitelj prirode i najviše me ljuti uništavanje prirode i planete Zemlje. Želja mi je živjeti u nekom obalnom gradu ili otoku gdje je tropska klima i prekrasne plaže. Naučiti surfati u oceanu. Ići na plažu kada god poželim.

More, sunce, priroda.

Unsplash/Sean O.

Jel vi živite tamo gdje želite i gdje vam duša pjeva od sreće?

Kategorija “Direktno” jedna je od onih koja nudi mogućnost i ostalim piscima ili amaterskim piscima da objavljuju svoje radove na 3domina1.com za sve detaljne informacije, pošaljite mail na 3domina1@gmail.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.